Workshops

Bang om in glas te trappen? Heb je gevoelige voeten? Tijdens een workshop zal je zien dat het wel meevalt.


Op blote voeten ben ik aan een tweede hardloopcarriere begonnen. Het duurt een jaar om je voeten sterker te laten worden, maar voor mij was dat geen verloren jaar. Ik geniet weer van hardlopen en heb geen blessures meer.

In een workshop “Hardlopen op blote voeten” vertel ik over de voordelen van barefootrunning. En ook over de valkuilen, waar je als beginner in kunt trappen.

Een workshop duurt ongeveer 5 kwartier en het maximum aantal deelnemers is 25 personen. Het liefst geef ik de workshop buiten op een mooie gladde stoep of een mooi glad stuk asfalt. Een grasveldje in de buurt is erg prettig voor de afwisseling.
Voor een groepsworkshop vraag ik 25 euro.

 

 

 

In januari 2020 gaf ik een workshop aan een groep recreatieve hardlopers, die werken bij ontwerpbureau Spark Design & Innovation in Rotterdam-West.
We hebben eerst 3 kwartier binnen spelenderwijs verkend hoe het is om op blote voeten hard te lopen.
En daarna hebben we buiten, in het donker, in weer en wind, 5 keer 1 min. gerend op een natte straat. Iedereen deed enthousiast mee; niemand is in glas getrapt en niemand heeft een blessure opgelopen. 🙂

Anne Marie schreef over de workshop:
In een hele korte tijd maak je kennis met het idee achter Bare Foot Running.
De training is zowel praktisch als theoretisch.
Tussen deze heldere korte overdrachtsmomenten door, beoefen je de techniek in groepsverband op verschillende soorten ondergrond.
De enthousiaste overdracht van info samen met het voelen en ervaren van deze bewegingstechniek, maken dat het onbekende en vreemde van BFR heel snel vertrouwd voelt.
Alsof je brein & lichaam je wilt vertellen ……hier zijn je voeten echt voor gemaakt!
Het enthousiasme , de passie en de gespierde voeten van Hans geven je het laatste zetje……weg met die hardloopschoenen