2017 – de film

De laatste week van december vind ik een leuke tijd van het jaar. Ik blik in mijn blog terug op de leuke dingen, die ik dit jaar meegemaakt heb. Het is als het kijken naar een leuke Kerstfilm.

Terugblikkend blijkt dat ik het hele jaar in Nederland gebleven ben, op een kort uitstapje naar België in het Koning-van-Spanje-weekend na. 
Wat betreft het hardlopen zit er in de film maar weinig asfalt. Een snelle 10  in Noordwijk en een mislukte halve in Leiden.
De snelste kilometer van dit jaar liep ik op de atletiekbaan aan de Brasserskade.
Liever liep ik over het strand tussen Scheveningen en Katwijk, op Texel en bij Monster. En in de duinen van Kijkduin, Meijendel, Noordwijk en Schoorl.

Ik liep graag en lang door de bossen bij Goirle, bij Papendal, bij Gulpen en bij Ommen.

Ik speelde leuke scenes met andere blotevoetenlopers in Ter Heijde, in Rotterdam en in Amsterdam.

De belangrijkste mannelijke bijrollen in de film van 2017 werden gespeeld door Leo, Marlon, Joost, Hugo, Bart, en mijn collega-trainers Victor en Cor.

Ik heb ook leuke scenes gespeeld met vrouwelijke tegenspeelsters: Ruth, Esther, Ingrid, Nicole, Jessie, Loes, Marjan, Annemarie en niet te vergeten Anne-Marie.

In de loop van het jaar bleek dat wij dezelfde dingen leuk vinden, uit hetzelfde hout gesneden zijn en uit dezelfde klei getrokken zijn. Zij is een gezellig loopmaatje en een goede vriendin.

In het afgelopen jaar ben ik wijzer en grijzer geworden. Ik leerde weer veel bij over mijzelf en ook over de vrouw, die in mijn leven de hoofdrol speelt. We gaan samen nog veel leuke dingen beleven.

2017: het jaar van fitter dan ooit en lekker in mijn vel.
De film van 2017 is een echte “feelgood-movie”. Ik zou zo’n mooi jaar nog wel een keertje opnieuw willen beleven.

Het lijkt me geweldig als het op 1 januari 2018 voor mij weer 1 januari 2017 is.
Groundhog Year !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *