Crazy Barefoot Rotterdam

Dankzij Barefoot Joost was er afgelopen zaterdag een derde Crazy Barefoot Marathon. Ik was er bij.
Het was leuk om al die blotevoetenlopers weer bij elkaar te hebben.
Ruth, Dave, Hugo, Martin, Keimpe, Marlon, Ruud, Rob. Jeroen, Michiel en Christian (uit België) waren er ook weer bij. Marijn was de enige Crazy Barefoot-debutant. Blotevoeten Anne kwam ons uitzwaaien bij de start.

Keimpe en ik hebben de eerste 21 km. meegefietst, foto’s gemaakt en korte stukjes gefilmd.
Het weer zat niet mee, maar het was gelukkig niet zo warm als vorig jaar in Den Haag.

Halverwege bij Hotel New York vonden Rob en Marijn het wel genoeg. Ruud nam mijn fiets over en Keimpe’s fiets ging als passagier mee in het busje. Ik vond het heerlijk om de tweede helft mee te kunnen rennen: over de Erasmusbrug, langs de Maas, door het Kralingse bos en terug naar het centrum langs de Rotte.

Joost had een mooi parkoers uitgestippeld met veel groen en met een rondje dwars door het centrum. Zaterdagmiddag op het drukste uur van de week, liepen de Crazy Barefoot-kameraden door de Markthal, door de koopgoot en over de Lijnbaan… in de stromende regen, lachen.
Tegen 3 uur kwamen we aan bij het Stadhuis, de finish na de 42 km.We kregen van Joost een medaille en een welverdiend biertje.

Hiep-hiep-hoera voor Joost, die de noodzakelijke verzorgingsposten had geregeld. En dank aan de maten van Joost, die met het busje veel meer dan 42 km. hebben gemaakt.

ik zal nog vaak door Rotterdam wandelen en mischien ook wel hardlopen. En op veel plekken zal ik dan terugdenken aan de Crazy Barefoot Marathon van 2017 en de leuke, fijne mensen, die er toen bij waren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *